16.12.12

Τα λένε Μαρινάκης-Ζαρντίμ...


Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ως αήττητος τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα, αλλά πριν τις γιορτές υπάρχει ματς για το Κύπελλο και επίκειται συνάντηση Μαρινάκη-Ζαρντίμ για τα μεταγραφικά.

Η ... τυπική διαδικασία με την Παναχαϊκή έχει απομείνει στον Ολυμπιακό, ο οποίος ολοκλήρωσε αήττητος τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Την ερχόμενη Τετάρτη (19/12) οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τους Πατρινούς στον επαναληπτικό για το Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας ως παρακαταθήκη το 2-0 του πρώτο ματς στο «Καραϊσκάκη».

Μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι φημολογείται ότι θα υπάρξει συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, οι οποίοι θα συζητήσουν τις κινήσεις της ομάδας την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όλο αυτό το διάστημα το τμήμα σκάουτινγκ, με τους Λορένθο και Κοβάσεβιτς, είναι γνωστό ότι παρακολουθεί διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και ετοιμάζουν μία λίστα με εκείνους που θα μπορούσαν να ενισχύσουν άμεσα την ομάδα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί πότε θα γίνει η συνάντηση. Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», οι ημερομηνίες είναι συγκεκριμένες. Την Τετάρτη είναι το παιχνίδι με την Παναχαϊκή και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι διακοπές των Χριστουγέννων για τους Πειραιώτες. Ωστόσο, υπάρχει η εκτίμηση ότι οι δύο άνδρες θα τα έχουν πει το αργότερο μέχρι την Τρίτη.

Πάντως, η διοίκηση υποστηρίζει ότι ίσως να μην τα πουν ο Μαρινάκης με τον Ζαρντίμ, ο οποίος είναι πιθανό να μιλήσει μόνο με τον Γιάννη Βρέντζο.

Ανησυχία για Ζαρντίμ

Άτυχος στάθηκε ο Τζαμέλ Αμπντούν στον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός χτύπησε στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο δύο λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας αναφέρουν ότι έχει υποστεί θλάση.

Ωστόσο, εντός της ημέρας ο διεθνής άσος θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις για να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του και να ξεκαθαρίσει πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: