18.12.12

ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ των επιδοτήσεων των αγροτών αναγγέλει ο Σαμαράς...


Την πίστωση στους λογαριασμούς 670.000 αγροτών της δεύτερης δόσης των επιδοτήσεων 1,1 δισ. ευρώ ανακοινώνει ο Πρωθυπουργός που επισκέπτεται σήμερα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Σε μία συμβολική αλλά και...
ουσιαστική κίνηση για τον αγροτικό κόσμο, ο Αντώνης Σαμαράς επισκέπτεται σήμερα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όπου θα έχει διευρυμένη σύσκεψη με τους κυρίους Τσαυτάρη και Χαρακόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει την καταβολή της δεύτερης δόσης των επιδοτήσεων ύψους 1,1 δισ. ευρώ εντός της εβδομάδας για τους 670.000 αγρότες οι οποίοι ήδη από τα μέσα Οκτωβρίου έχουν λάβει το υπόλοιπο ποσό του 1,1 δισ. ευρώ.

Η κίνηση του κ. Σαμαρά στοχεύει στο να αναδείξει τη στροφή της κυβέρνησης προς το εσωτερικό μέτωπο και ιδιαίτερα στο σκέλος της ανάκαμψης και της ρευστότητας σε μία ειδική ομάδα του πληθυσμού - η οποία ωστόσο θίγεται σε ένα μεγάλο μέρος της από τις ρυθμίσεις που προβλέπονται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο κάτι που έχει προκαλέσει ενστάσεις κυρίως από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.

Η επίσκεψη του κ. Σαμαρά στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης «διαλύει» τα σενάρια περί του ανασχηματισμού καθώς το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο έχει απασχολήσει αρκετές φορές το Μέγαρο Μαξίμου για τη συνεργασία του υπουργού Αθ. Τσαυτάρη με τον αναπληρωτή υπουργό Μ. Χαρακόπουλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: