12.12.12

Η εισήγηση Σίμου για Σπυρόπουλο και η επίσημη πρώτη του Καλφαγιάννη στο σημερινό ΔΣ της ΕΡΤ...


Υπό την σκιά των νέων σοβαρών καταγγελιών για τον γενικό διευθυντή τηλεόρασης, Κώστα Σπυρόπουλο, συνεδριάζει σήμερα το ΔΣ της ΕΡΤ. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ για το στέλεχος της δημόσιας τηλεόρασης, για αυτό και δεν αποκλείεται τα... μέλη του οργάνου να πάρουν «ανατρεπτικές» ή ακόμη και ριζικές αποφάσεις! Σημειώνεται ότι η περίπτωση του γενικού διευθυντή είχε απασχολήσει πρόσφατα το όργανο μετά από καταγγελίες του μέλους, Χάρη Παπαδόπουλου, αλλά τότε την γλύτωσε… Σήμερα όμως το ποτήρι έχει ξεχειλίσει για τον Κώστα Σπυρόπουλο, και οι φήμες στους διαδρόμους του ραδιομεγάρου κάνουν λόγο ακόμη και για παρέμβαση του εισαγγελέα!

Έτσι, εκτός από την τοποθέτηση του Χάρη Παπαδόπουλου υπό το πρίσμα των νέων γεγονότων που αναμένεται με ενδιαφέρον, ιδιαίτερη αξία θα έχει η εισήγηση του διευθύνοντος συμβούλου, Νίκου Σίμου.

Ενδιαφέρον όμως στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΡΤ θα έχει και η τοποθέτηση του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτη Καλφαγιάννη μιας και σήμερα θα είναι η επίσημη πρώτη του στο όργανο μετά την εκλογή του. Βεβαίως ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αναμένεται να ρίξει το βάρος του στο θέμα του κτιρίου της Κατεχάκη…

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: