8.12.12

Έτοιμος για το ντέρμπι...

Το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ… έφτασε!

Μία ημέρα πριν τη μεγάλη αναμέτρηση, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση και ... ολοκλήρωσαν με αυτό τον τρόπο την προετοιμασία τους.

Το ευχάριστο για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του. Σήμερα Σάββατο, δούλεψε μαζί τους πολύ στο κομμάτι της τακτικής.

Μέσω διτέρματος, αλλά και ασκήσεων επάνω στις στημένες φάσεις, ο Πορτογάλος τεχνικός έδινε διαρκώς οδηγίες, θέλοντας να περάσει αυτά που θέλει να δει αύριο στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι, την οποία απαρτίζουν οι:

Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Σε ό,τι αφορά μία πιθανή ενδεκάδα για το ντέρμπι, αυτή όπως όλα δείχνουν θα αποτελείται από τους Κάρολ, Χολέβα, Τοροσίδη, Μανωλά, Κοντρέρας, Μοδέστο, Μανιάτη, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Αμπντούν και Μήτρογλου, ενώ για την κορυφή της επίθεσης «παίζει» πάντα και ο Ραφίκ Τζιμπούρ.

Το πρόγραμμά του συνέχισε και σήμερα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ οι ποδοσφαιριστές που δεν είναι στην αποστολή θα κάνουν προπόνηση αύριο το πρωί στο Ρέντη, στις 10:30.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: