21.12.12

Μαγειρέματα...


ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ να σημειώνω τα δείπνα και τα γεύματα στα οποία μαγειρεύονται συζητήσεις για τη συγκρότηση της ευρύτερης Κεντροαριστεράς, καθώς και τις μυστικές και όχι μόνο συναντήσεις στο πλαίσιο αυτό.
Για παράδειγμα, χθες το μεσημέρι κατάσκοπός μου συνέλαβε τον... Ανδρέα Λοβέρδο να γευματίζει με τον άρτι αφιχθέντα από το Λονδίνο Ηλία Μόσιαλο στο εστιατόριο Πασάτζι στο Κέντρο της Αθήνας. Φαντάζομαι ότι θα συζητούσαν πώς και αν μπορούν να συνεργαστούν.
ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ήταν το μενού και στο δείπνο που διοργανώθηκε τις προάλλες στα Καμίνια του Πειραιά. Εκεί έδωσαν το «παρών» περίπου 15 στελέχη του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου, μεταξύ των οποίων ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο Δημήτρης Καρύδης από το ΠΑΣΟΚ, ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, ο πρώην υπουργός Σταύρος Σουμάκης και άλλοι. Μου λένε ότι είχε προσκληθεί και η Μαρία Ρεπούση από τη ΔΗΜΑΡ, αλλά δεν παρέστη. Κατά τα λοιπά, μεταξύ μεζέδων, πληροφορούμαι ότι οι παρευρισκόμενοι διάβαζαν την ιδρυτική διακήρυξη του... «αυτόνομου πριγκιπάτου του Πειραιά»...

πηγη "Mικροπολιτικός"

Δεν υπάρχουν σχόλια: