22.12.12

Υπέρ της …αλλαγής φύλου στη ΝΔ!...



Τελικά, αποδεικνύεται ότι τα «γαλάζια» στελέχη έχουν ένα θέμα με τα φύλα των ανθρώπων.
Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς ότι τελικώς, η ατάκα του νυν γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ, Θανάση Μπούρα για την... «νομπελίστρια κυρία Κρούγκμαν», που κατέχει υψηλή θέση στην παραπολιτική ιστορία, δεν ήταν η τελευταία… αλλαγή φύλου από «γαλάζιο» στέλεχος.
Χθες, ήταν η σειρά του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, να αλλάξει το φύλο της προέδρου της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ, σε μία ανακοίνωση στην οποία επετίθετο κατά του Αλέξη Τσίπρα για το ταξίδι του στην Λατινική Αμερική. «Ο κ. Τσίπρας βγήκε στο εξωτερικό για να υπονομεύσει τη χώρα και όχι για να τη διαφημίσει όπως θα όφειλε από τον θεσμικό του ρόλο.

Έκανε ένα πολυδάπανο ταξίδι στη Λατινική Αμερική για να πείσει τον Βραζιλιάνο Πρόεδρο να σταματήσει τη χρηματοδότηση της χώρας μας μέσω του ΔΝΤ», απεφάνθη, αίφνης, ο κ. Κεδίκογλου, νομίζοντας, προφανώς, ότι η Ντίλμα Ρούσεφ είναι άντρας! «Τον ενημερώνουμε ότι το ανώτερο αξίωμα στη Βραζιλία, αυτό του Προέδρου, το κατέχει γυναίκα, η κ. Ρούσεφ, και όχι άντρας όπως γράφει στην ανακοίνωσή του. Πολλαπλά εκτεθειμένος και αδιάβαστος για πολλοστή φορά», ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ. Για την ιστορία, πάντως, ο Κεδίκογλου ουδέποτε παραδέχθηκε το λάθος του. Ανταπαντώντας στην Κουμουνδούρου, την κάλεσε «να αφήσει τα ευφυολογήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: