15.12.12

Έτοιμος για... ιστορικό ρεκόρ...

Να γυρίσει... 39 χρόνια πίσω θέλει ο Ολυμπιακός απόψε στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο (19:30, ζωντανός γραπτός σχολιασμός από το woop.gr)

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, θέλουν να ... ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αήττητοι κάτι που είχαν καταφέρει για τελευταία φορά την χρονιά 1973/74. Tότε, δηλαδή, που δεν είχε ξεκινήσει το ποδόσφαιρο να είναι επαγγελματικό.

Η ομάδα του Νίκου Γουλανδρή είχε καταφέρει να φτάσει στις 13 νίκες, ενώ τέσσερα ματς είχαν έρθει ισοπαλία σε 17 αγωνιστικές.

Το ρεκόρ αυτό, μάλιστα, θα μπορούσε να μεγαλώσει, μένοντας αήττητος όλη την σεζόν αλλά την 28η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, του τα... χάλασε.

Στο σημερινό ματς, οι «ερυθρόλευκοι» εκτός από το αήττητο θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και να κάνουν γιορτές με τον καλύτερο τρόπο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, τους Μανιάτη, Μανωλά, Κοντρέρας και Χολέβας (ή Ντιακιτέ) στην άμυνα.

Ο Μοδέστο ή ο Φέισα θα έχει τον ρόλο του αμυντικού χαφ, με τους Γκρέκο και Μασάντο πλάγιους μέσους. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αμπντούν, Φουστέρ και Τζιμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ζαραδούκας, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μήτρογλου και Βλαχοδήμος. Εκτός έμειναν οι Πάντελιτς, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Σιόβας.

Η προϊστορία πάντως, είναι με το μέρος του Ολυμπιακού, καθώς οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος είναι αήττητοι στην Πλατεία από το 2002 (3-1 είχε νικήσει τότε ο Πανιώνιος).

Σε 51 αγώνες για την Α' Εθνική, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 29 νίκες, ο Πανιώνιος μόλις 6 και τα υπόλοιπα 16 ματς έληξαν ισόπαλα.

Ξανά στο δρόμο των επιτυχιών

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στο δρόμο των επιτυχιών.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες από τα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης, Παναθηναϊκό και SKODA Ξάνθη και οι παίκτες της ομάδας δεν θέλουν να αποχαιρετήσουν το 2012 με μια ακόμη.

Ωστόσο, το έργο των "κυανέρυθρων" δεν θα είναι εύκολο, αφού ο "Ελέ" δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντούνη, Κολοβό και Λαμπρόπουλο. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει τη ποινή του απέναντι στους «ερυθρόλευκους», ο δεύτερος έπαθε θλάση, ενώ ο τρίτος θα μείνει στα «πιτς» για αρκετό καιρό ακόμη.

Οι «εκλεκτοί» του Ελευθερόπουλου:

Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Σπυρόπουλος, Κοντοχρήστος, Κούρος, Ρόκας, Ανδράλας, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μενδρινός, Αραβίδης, Οκόγιε, Καμπάνταης, Διαμαντάκος.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: