26.12.12

Επίσκεψη Ιερώνυμου, σε Λαυρεντιάδη και Άκη...


Την 6η πτέρυγα των φυλακών κορυδαλλού εκεί που κρατούνται οι VIP όπως οι Λ. Λαυρεντιάδης, Άκης Τσοχατζόπουλος, Λ. Γαβαλάς και πολλοί επιχειρηματίες επισκέφθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Αρχιεπίσκοπος.
Ο κ. Ιερώνυμος τέλεσε μία...

σύντομη δέηση στο μικρό εκκλησάκι του σωφρονιστικού καταστήματος και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για λίγη ώρα με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τους κρατούμενους και να τους δώσει τις ευχές του.

Τους τόνισε πως πρέπει να σταθούν δυνατοί σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία που περνούν μέσα στις φυλακές, δοκιμασία που γίνεται ακόμη πιο δύσκολη την περίοδο των εορτών.

Ο Αρχιεπίσκοπος άλλωστε γνωρίζει όπως είναι γνωστό τον Λ. Λαυρεντιάδη ο οποίος διατηρούσε όλο το προηγούμενο διάστημα πολύς καλές σχέσεις με την εκκλησία ενώ στήριζε και το φιλανθρωπικό της έργο. Μάλιστα στο ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει ο κ. Ιερώνυμος στο Κατάρ είχε συναντηθεί με τον άλλοτε ισχυρό επιχειρηματία ο οποίος όπως είχε ανακοινώσει τότε η Αρχιεπισκοπή βρίσκονταν εκεί για επαγγελματικούς λόγους και δεν είχε καμία σχέση με το ταξίδι του κ. Ιερώνυμου.

  real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: