31.12.12

Πάρε με στο τηλεφωνο...

Χρειάστηκε ένα 24ωρο προκειμένου να διακριβωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας όντως μίλησε με την πρόεδρο της Αργεντινής, Κριστίνα Κίρχνερ, αλλά… όχι δια ζώσης.
H συνάντηση ήταν... προγραμματισμένη για τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) οπότε και η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα, βρισκόταν στην ώρα της, στο προεδρικό μέγαρο του Μπουένος Άιρες. Εκεί, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και οι συνεργάτες του έγιναν δεκτοί από τον αντιπρόεδρο της Δημοκρατίας, Αμάντο Μπούτου, τον πρόεδρο του υπουργικού συμβουλίου, Χουάν Μανουέλ Αβάλ Μεδίνα και τον επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Κίρχνερ, Όσκαρ Παρίλι.

Οι εν λόγω ενημέρωσαν τον Αλέξη Τσίπρα ότι η πρόεδρος της Αργεντινής δε θα μπορούσε να παραστεί στη συνάντηση, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Τότε, χτύπησε το τηλέφωνο και η πρόεδρος της Αργεντινής μίλησε με τον Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, τον προσκάλεσε να ξαναβρεθεί στην Αργεντινή, στα μέσα Ιανουαρίου, αλλά εικάζω βασίμως ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα αργήσει να ξαναπάει στην ίδια χώρα… Τον Ατλαντικό, πάντως, θα τον περάσει ξανά, πολύ σύντομα. Αλλά αυτά, σε άλλο… επεισόδιο.

πηγη matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: