22.12.12

Μεθυσμένος έκλεψε αυτοκίνητο για να κοιμηθεί!...


Απορίας άξιο είναι πώς κατάφερε ένας άντρας σε κατάσταση πλήρους μέθης να κλέψει ένα αυτοκίνητο σχεδόν μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη, να το οδηγήσει και να ... το παρκάρει σε ένα σημείο όπου… έπεσε για ύπνο στο εσωτερικό του, φορώντας μάλιστα και… πιτζάμες!

Η εξωφρενική κλοπή έγινε στην Πρέβεζα, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και ένας φίλος του το άφησαν με αναμμένη τη μηχανή και τα κλειδιά στη μίζα, για να δουν από τη βιτρίνα τα αυτοκίνητα μιας έκθεσης. Όταν επέστρεψαν, διαπίστωσαν ότι αυτοκίνητο που είχαν παρκάρει λίγα μέτρα πιο πέρα είχε εξαφανιστεί!

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση και το κλεμμένο Ι.Χ. εντοπίστηκε γρήγορα, αφού ο δράστης δεν έκανε με αυτό παρά μερικές δεκάδες μέτρα. Έσκασαν, όμως, στα γέλια όταν τον είδαν να φοράει πιτζάμες και να κατεβάζει τα καθίσματα έτοιμος να κοιμηθεί! Ο κλέφτης ήταν τύφλα στο μεθύσι και μάλλον δεν κατάλαβε καλά- καλά τι έκανε! Το αυτοκίνητο επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του και ο… νυσταλέος δράστης θα πρέπει να εξηγήσει στον εισαγγελέα πώς του ήρθε να στρώσει για να κοιμηθεί μέσα σε ένα ξένο όχημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: