10.12.12

Κλειστά λόγω χιονόπτωσης τα σχολεία στη Φλώρινα...


Προβλήματα από τα πρώτα χιόνια σε Φλώρινα και ορεινή Κορινθία. 
Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες...
Κλειστά θα παραμείνουν...
σήμερα Δευτέρα τα σχολεία στη Φλώρινα, λόγω της χιονόπτωσης και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, που έφτασαν και τους -5 βαθμούς Κελσίου, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Αμύνταιο και Πρέσπα.

Δείτε τι καιρό θα κάνει κάθε στιγμή της ημέρας και σε κάθε περιοχή της χώρας στο www.deltiokairou.gr

Με αλυσίδες διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στο Εθνικό Δίκτυο Φλώρινας - Καστοριάς μέσω Βίγλας από το 10ο έως το 25ο χιλιόμετρο και στην επαρχιακή οδό Φλώρινας- Καστοριάς μέσω Βιτσίου.

Προβλήματα και στην ορεινή Κορινθία

Από αργά το απόγευμα της Κυριακής χιονίζει στην ορεινή Πελοπόννησο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Λόγω της χιονόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην ορεινή Κορινθία.

Ειδικότερα, αλυσίδες χρειάζονται από το 10ο χλμ έως το 17ο χλμ του δρόμου Γκούρας - Δερβενίου, από το 9ο χλμ έως το 14ο χλμ του δρόμου Γκούρας - Κιάτου και από το 12ο χλμ έως το 19ο χλμ του δρόμου Γκούρας - Λυκουριάς.

Πάντως, τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές, όμως βροχές και τοπικές καταιγίδες θα σημειώνονται κυρίως στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου όπου πρόσκαιρα θα είναι ισχυρές. Πτώση της θερμοκρασίας και βόρειοι άνεμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: