14.12.12

Μαρινάκης σε Παναγόπουλο: Πέρνα έξω από την αίθουσα...


... δεν μιλάω με καταδικασμένους...

Δύσκολη μέρα για τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού και διευθύνοντα Σύμβουλο του ΣΚΑΙ, Χρήστο Παναγόπουλο, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με τις...

αλήθειες – όχι της τηλεοπτικής «Δίκης» του Θωμαϊδη- της ωμής πραγματικότητας, όπως αποτυπώθηκε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων κατά την διάρκεια της σύντομης παρέμβασής του, κατηγόρησε τον Παναθηναϊκό και το ΣΚΑΪ για έντονη δυσφήμιση του πρωταθλήματος, ζητώντας μάλιστα από τον Παναγόπουλο να αποχωρήσει από την αίθουσα! «Πρέπει να φύγεις από την αίθουσα γιατί έχεις οριστική καταδίκη με φυλάκιση» είπε ο Μαρινάκης στον Παναγόπουλο με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού να απαντά ότι έχει προσφύγει στον Άρειο Πάγο!

"Έρχεται στις συνελεύσεις ο καταδικασμένος από το Εφετείο κ. Παναγόπουλος και μας λέει ότι άνθρωποι οι οποίοι ακόμα δεν έχουν απολογηθεί, μιλάω για τους διαιτητές πρέπει να αποχωρήσουν από το ποδόσφαιρο! Χωρίς καμιά καταδίκη. Αλλά ο ίδιος που είναι καταδικασμένος ήδη και ζητάει τώρα αναίρεση από τον Άρειο Πάγο, μπορεί να διοικεί και να έχει λόγο. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;" ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

Ο στενός συνεργάτης του Αλαφούζου, τα είδε σκούρα, αφού για πρώτη φορά ακούστηκε δημοσίως ότι έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης, και μάλιστα από εφετείο. Η αποκάλυψη Μαρινάκη, ανάγκασε τον Παναγόπουλο να παραδεχθεί την καταδίκη του, αναφέροντας ότι έχει προσφύγει στον Άρειο Πάγο, αναζητώντας την αναίρεση της καταδικαστικής απόφασης. Φυσικά, αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα την πραγματικότητα, που έχει να κάνει με το γεγονός ότι ενώ οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ και του Παναθηναϊκού, εμφανίζονται συχνά – πυκνά με τον μανδύα των ακτιβιστών της εξυγίανσης, όπως προκύπτει έχουν αρκετούς σκελετούς στις προσωπικές τους, ντουλάπες.

Μετά την ένταση και αφού οι ομάδες συμφώνησαν με την άποψη του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχώρησε από την αίθουσα κατηγορώντας την πλευρά του «τριφυλλιού» ότι δεν μπαίνει στην ουσία των θεμάτων που αυτή τη στιγμή «καίνε».


parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: