13.12.12

Το τελευταίο "αντίο" στον Βαγγέλη Κελαράκη...


Πενθεί η Κρήτη...
Η τελευταία πράξη στο δράμα της 12/12/12 γράφεται, σήμερα, με τις κηδείες των Δημήτρη Βουρβαχάκη και Βαγγέλη Κελαράκη, που θα ταφούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, στην... Εκκλησία της Πρωτοσεπτεμβριανής Παναγίας στον Πετρέ Ρεθύμνου και το Θραψανό, στις 15.00 και στις 11.00 αντίστοιχα.

Πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει την εκκλησία στο Θραψανό, όπου με πομπή ασθενοφόρων έφθασε η σορός του άτυχου διασώστη του ΕΚΑΒ. Την εξώδιο ακολουθία ψάλλει ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, Ειρηναίος.

Επικήδειους λόγους εκφωνούν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, Ειρηναίος, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Παναγιώτης Βαχαβιόλος, ο συνάδελφος των εκλιπόντων Νίκος Κωστάκης και ο πρόεδρος της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Ανδρέας Μαμαντόπουλος.

Θρήνος, χθες, στον Άγιο Μηνά

Ράγισαν κι οι πέτρες, χθες, στον Ι.Μ. Ναό του Αγίου Μηνά, όπου οι σοροί των δύο ανδρών τέθηκαν σε λαϊκό προσκύνημα, από τις 18.00 ως τις 22.00 το βράδυ. Κατά τη μεταφορά των φερέτρων στην εκκλησία οι σειρήνες από τα τέσσερα ασθενοφόρα που συνόδευαν την πομπή ηχούσαν σπαρακτικά, θρηνώντας για τη διπλή αυτή απώλεια (δείτε εδώ).

«Παγωμένοι» συγγενείς, φίλοι και γνωστοί των θυμάτων του τραγικού τροχαίου με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι έφταιξε και η μοίρα επεφύλασσε αυτό το άδικο τέλος για τον Δημήτρη Βουρβαχάκη και τον Βαγγέλη Κελαράκη.

Αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας-Παγκρήτια Τράπεζα 770836-0.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: