5.12.12

Προβληματίζεται ο Βενιζέλος...

Ιδιαίτερα προβληματισμένος, σχεδόν… αναποφάσιστος, εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όχι απλώς με τον τρόπο συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση κατά τον επικείμενο ανασχηματισμό, αλλά και... με αυτή καθ’ αυτή τη συμμετοχή του.

Ο Πρόεδρος του κόμματος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  , όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στους συνεργάτες του, δεν έχει λάβει τις σχετικές αποφάσεις του, καθώς περιμένει να συνεκτιμήσει όλες τις παραμέτρους της νέας κατάστασης που θα διαμορφωθεί μετά την επαναγορά του χρέους και την εκταμίευση της δόσης.

Και όλα αυτά, παρά τις διαρροές του τελευταίου διαστήματος ότι το ΠΑΣΟΚ θα συμμετάσχει στη νέα κυβέρνηση με κορυφαία πολιτικά του στελέχη. Προφανώς οι νέες αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά και η κατάσταση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, αναγκάζουν τον Πρόεδρο του κόμματος αυτού να επανεξετάσει τη στρατηγική του.

Πολύ περισσότερο που ο Ευ. Βενιζέλος φέρεται να συμμερίζεται την ανησυχία πολλών στελεχών του ΠΑΣΟΚ ότι το μόνο που επιτυγχάνεται έως σήμερα είναι να ενισχύεται προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς. «Συμμερίζομαι απολύτως αυτούς τους προβληματισμούς» είπε πρόσφατα - σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες - σε κορυφαίο στέλεχος που τηλεφώνησε ο ίδιος προκειμένου να συμμετάσχει στην ΚΟΕΣ.

Η Γραμματεία

Ίσως και σήμερα, πάντως, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσει τη Γραμματεία της ΚΟΕΣ. Μια Γραμματεία πολυμελή, καθώς υπάρχει δυσκολία να επιλεγεί πριν το Συνέδριο μια μικρή ηγετική ομάδα. Ωστόσο εκτός από παλαιά έμπειρα στελέχη, θα συμμετάσχουν και νέα.

Η ομάδα Πιερρακάκη με Βενιζέλο

Το βράδυ χθες, η ομάδα νέων επιστημόνων υπό τον Κυριάκο Πιερρακάκη, που ανέλαβε να ετοιμάσει το Σχέδιο Εθνικής Ανασυγκρότησης ενόψει του Συνεδρίου είχε συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Παρόντες στη σύσκεψη και νέοι βουλευτές, όπως ο Κώστας Τριαντάφυλλος και ο Συμεών Κεδίκογλου

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: