21.12.12

Φαήλος: Η θητεία στο στρατό θα αυξηθεί ...

Ηχηρή παρέμβαση του στελέχους της Ν.Δ. Φ. Κρανιδιώτη υπογραμμίζοντας ότι «Κινδυνεύουμε από την Τουρκία...
Βολές κατά του πολιτικού συστήματος εξαπέλυσε το στέλεχος της ΝΔ Φαήλος Κρανιδιώτης σε...
συνέντευξη του αναφερόμενος στις μειώσεις των μισθών των στρατιωτικών, δήλωσε πως από τις πληροφορίες που έχει η στρατιωτική θητεία θα αυξηθεί και κατηγόρησε την ΕΕ που ζητά από την Ελλάδα να καταργήσει τη θητεία.

Μιλώντας στο onalert.gr ο κ. Κρανιδιώτης είπε πως δεν μπορεί ένας βουλευτής να παίρνει 6.500-7.000 ευρώ, για να περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι και σε κοσμικές εκδηλώσεις και στα μεσημεριανά και μετά η κυβέρνηση να απαιτεί από τον λοχαγό και τον υπολοχαγό να ζήσει με 800 ευρώ, με μετάθεση κάθε δυο χρόνια, με λυόμενα έπιπλα και πρωταθλητές στα διαζύγια.

Παράλληλα αναφερόμενος στην πρόταση κατάργησης της θητείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον κίνδυνο της Τουρκίας είπε «Δεν δίνουν δεκάρα για τις δικές μας ανάγκες...Δεν ξέρουν τις ιδιαιτερότητές μας αλλά υπάρχουν κι άλλοι που έχουν μια ατζέντα που θέλουν να περάσουν. Έχουμε ένα τεράστιο κίνδυνο τη Τουρκία που δεν είναι ένα Βέλγιο που έκανε περιτομή...Είναι μια χώρα ισλαμοφασιστική,επεκτατική, πρωταθλήτρια στις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έχει κάνει γενοκτονίες για τις οποίες ποτέ δεν έχει ζητήσει συγνώμη, είναι ένα πρωτοναζιστικό κράτος το οποίο ακόμη δεν έχει ηττηθεί στρατιωτικά»...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: