25.12.12

Έβαλαν... χιόνι για να μην παρκάρουν τα μηχανάκια!...



Το σκηνικό στο κάτω μέρος της (μη πεζοδρομημένης) οδού Γεροκωστοπούλου στην Πάτρα παραπέμπει (μέρες που είναι) σε... χριστουγεννιάτικο διάκοσμο. Όμως, το χιόνι που έχει τοποθετηθεί μπροστά από το πεζοδρόμιο δεν μπήκε για εορταστικούς λόγους, αλλά για να αποτρέψει τη στάθμευση των δικύκλων! Ναι, σωστά διαβάσατε!

Καταστηματάρχες της περιοχής πήραν την πρωτοβουλία, έβαλαν το χέρι στην τσέπη και συγκέντρωσαν χρήματα για τη μεταφορά και τοποθέτηση χιονιού μπροστά από τα μαγαζιά τους. Και το έκαναν, όπως τονίζουν, όχι για εορταστικούς (και κατ’ επέκταση διακοσμητικούς) λόγους, αλλά για να μην παρκάρουν τα δίκυκλα μπροστά από τα καταστήματά τους!

«Δεν είναι χιόνι για τις γιορτές. Από μόνοι μας, μαζέψαμε λεφτά για να βάλουμε πάγο στα μηχανάκια» λέει χαρακτηριστικά στο «thebest.gr» καταστηματάρχης, συμπληρώνοντας: «Είδαμε και αποείδαμε ότι ο δήμος μας γράφει και πήραμε μόνοι μας την πρωτοβουλία».

Πάντως, χιόνι έχει τοποθετηθεί και σε άλλα σημεία στο κέντρο της Πάτρας, όχι για να εμποδίζει τη στάθμευση των δικύκλων, αλλά ως πρωτότυπο και ταυτόχρονα απαραίτητο συστατικό του εορταστικού διακόσμου καταστημάτων.




thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: