8.12.12

"Όταν αφήνεις το αυγό του φιδιού και εκκολάπτεται, κάποια στιγμή θα σε φάει"...


Στην αντεπίθεση το ΠΑΣΟΚ για τον φασισμό...
Υψώνει τους τόνους κατά της Χρυσής Αυγής το ΠΑΣΟΚ. Με αφίσες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook η Ιπποκράτους επιτίθεται στον φασισμό και τον ναζισμό.

Η πρώτη αφίσα απεικονίζει ένα φίδι και γράφει: «Χρυσή Αυγή. Όταν αφήνεις το... αυγό του φιδιού και εκκολάπτεται κάποια στιγμή θα σε φάει».
Η δεύτερη αφίσα δείχνει τον Χίτλερ να χαιρετά ναζιστικά σε παρέλαση με την φράση: «Η Δημοκρατία μας δεν αποδέχεται τον εγκωμιασμό του Αδόλφου Χίτλερ και του ναζισμού. Λέμε ΟΧΙ σε κόμμα του Führerprinzip» (δηλαδή της βασικής αρχής του Τρίτου Ράιχ ότι τα λόγια του Φύρερ είναι πάνω και από όλους τους γραπτούς νόμους).



Επιπλέον το ΠΑΣΟΚ δίνει δύο τηλέφωνα καταγγελιών για τους ανθρώπους που έχουν πέσει θύματα ή έχουν να καταγγείλουν περιστατικά ρατσιστικής βίας. Μάλιστα έχει δημιουργήσει και την ηλεκτρονική σελίδα www.againstneonazism.wordpress.com στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κατά του νεοναζισμού, κατά της ρατσιστικής, κοινωνικής και ξενοφοβικής βίας, η οποία αναδεικνύει τη Χρυσή Αυγή ως αντισυνταγματικό κόμμα.


 





real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: