28.12.12

«Ήταν ένας άγιος η αδελφή μου» (BINTEO)...

Ξεσπά ο αδερφός της 34χρονης...
Σοκαρισμένος και χωρίς ακόμη να μπορεί να συνειδητοποιήσει το τι ακριβώς έχει συμβεί ο αδελφός της 34χρόνης περιγράφει τις στιγμές τρόμου και φρίκης που έζησε αυτός και η οικογένεια του τα... ξημερώματα της Πέμπτης όταν αντίκρισαν το απανθρακωμένο πτώμα της Ζωής λίγα μόλις μέτρα έξω από το σπίτι τους.

«Ήταν ένας άγιος μες τη χαρά και μες το χαμόγελο. Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για διακοπές και ήρθαν και τη σκότωσαν κάτω από το σπίτι της» λέει ο ίδιος μη μπορώντας να συγκρατήσει τα συναισθήματά του ενώ παράλληλα εξιστορεί τα όσα τραγικά συνέβησαν έξω από το πατρικό τους σπίτι λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

«Άκουσα τις φωνές βγήκα στο μπαλκόνι και είδα τη φωτιά. Κατέβηκα κάτω και μου είπαν οι γείτονες ότι είναι ένας άνθρωπος καμένος εκεί. Μετά ο μπαμπάς μου βρήκε τα κλειδιά της αδελφής μου πάνω στην πόρτα και καταλάβαμε ότι πρόκειται για αυτήν» εξιστορεί ο ίδιος, που διατηρούσε άριστες σχέσεις με την αδελφή του απορρίπτοντας το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα πάθους καθώς όπως ο ίδιος εξηγεί η αδελφή του δεν είχε κάποια σχέση ούτε έδειχνε να την απασχολεί κάτι.

«Είχε όνειρα αλλά της τα έκοψε ένας αλήτης. Δεν θα ήταν η Ζωή θα περνούσε κάποια άλλη, αυτό ήταν. Για μένα το να μπει φυλακή αυτός που το έκανε και να βγει δεν έχει κανένα νόημα. Και να τον πιάσουν και να τον σκοτώσουν οι αδελφή μου πίσω δεν γυρίζει αυτό ήταν» σημειώνει με δάκρια στα μάτια ο τραγικός αδελφός της 34χρόνης που κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία αντικρίζοντας τις φλόγες θεωρώντας πως πρόκειται για κάποιο όχημα που είχε τυλιχθεί στις φλόγες ενώ στην πραγματικότητα ήταν η ίδια του η αδελφή.

Ολόκληρη η πόλη της Ξάνθης έχει βυθιστεί στο πένθος, ενώ από νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης συγγενείς και φίλοι της Ζωής βρέθηκαν στο πατρικό της σπίτι εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια της αδικοχαμένης νεαρής κοπέλας, ανάβοντας κεράκια στο σημείο του αποτρόπαιου εγκλήματος.

thrakitoday

Δεν υπάρχουν σχόλια: