15.12.12

Γιατί η Δούρου εμεινε Αθήνα;...



Πολλοί στην Κουμουνδούρου διερωτήθηκαν γιατί η «σκιώδης υπουργός» Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, παραμένει στην Αθήνα και δεν ακολουθεί, όπως θα ήταν λογικό,τον Αλέξη Τσίπρα στην περιοδεία του στη Λατινική Αμερική,που ξεκινά σήμερα.
H... Δούρου έμεινε Αθήνα κατόπιν σχετικής συμφωνίας με τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να πυκνώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της και να αποτελέσει ένα από τα στελέχη του «βαρέος πυροβολικού» της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην καθημερινή πολιτική ατζέντα.

Μάλιστα, η βουλευτής Β’ Αθήνας ξεκίνησε την επικοινωνιακή αντεπίθεση ήδη από χθες, κάνοντας ποδαρικό μέσω μίας «φιλόξενης» συχνότητας,του κομματικού ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο». Η Ρένα Δούρου εξαπέλυσε πυρ ομαδόν κατά του πρωθυπουργού, κατηγορώντας τον για «θριαμβολογία», προέβλεψε ότι πολύ σύντομα θα επιβληθούν νέα μέτρα, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στο Βερολίνο και για το θέμα της περίφημης «τραπεζικής ένωσης», κατηγορώντας τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ ότι οι κινήσεις της στην ευρωπαϊκή σκακιέρα υπαγορεύονται πάντα από τις επιδιώξεις της στο εσωτερικό γερμανικό πολιτικό σκηνικό.

«Η Γερμανία δηλαδή κατάφερε η έναρξη της τραπεζικής ένωσης να γίνει μετά από τις εκλογές της τον Σεπτέμβριο του 2013. Από την αρχή, η Γερμανία ήθελε να καθυστερήσει η τραπεζική ενοποίηση και το κέρδισε. Και δεύτερον, κατάφερε να μην υπαχθούν στην εποπτεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας τα γερμανικά ταμιευτήρια και τα ταμεία Παρακαταθηκών και Δανείων», δήλωσε μεταξύ άλλων η «σκιώδης υπουργός» Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: