28.12.12

Ραγκούσης: «Εμετική προσπάθεια συκοφάντισης»...


Aν ο Γρηγοράκος επαναλάβει τέτοιες κατηγορίες, τότε θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη...
Μία ημέρα μετά τις αιχμές κατά του Γ.Παπακωνσταντίνου και του Ιω.Διώτη που υπήρχαν σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και συνεργάτης του Ευ.Βενιζέλου, Λεωνίδας Γρηγοράκος, επανήλθε το πρωί της Παρασκευής, κάνοντας λόγο για... «μια παρέα που κυβερνούσε κι έχει τεράστιες ευθύνες για την υπόθεση». Έντονη η αντίδραση του Γιάννη Ραγκούση.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λ.Γρηγοράκος τόνισε μεταξύ άλλων: «Είχαν τη λίστα στα χέρια τους και δεν έκαναν τίποτα».

Τόνισε, δε, ότι δεν μπορεί να μην γνώριζε ο τότε πρωθυπουργός της χώρας.

Έντονη ήταν η αντίδραση του Γ.Ραγκούση. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 καταλόγισε στον κ. Γρηγοράκο «εμετική προσπάθεια συκοφάντισης» του και πρόσθεσε ότι ο πρώην συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου νομίζει ότι έτσι θα προστατεύσει τον κ. Βενιζέλο, αλλά δεν προστατεύεται έτσι ο κ. Βενιζέλος.

«Τολμάει τέτοιες μέρες να διαπράττει τέτοιες αθλιότητες» επισήμανε ο κ. Ραγκούσης και συμπλήρωσε ότι αν ο κ. Γρηγοράκος επαναλάβει τέτοιες κατηγορίες, τότε θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ την Πέμπτη, τα βέλη είχαν στραφεί κατά του Γ.Παπακωνσταντίνου και του Ιω.Διώτη με έμμεσο τρόπο, καθώς η απάντηση βασικά αφορούσε τις βολές που είχε εξαπολύσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ας μη κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτός που έθεσε αμέσως στη διάθεση των αρχών το άτυπο αντίγραφο που είχε διατηρηθεί άθικτο στο γραφείο του, όταν άλλοι έλεγαν ότι αυτό δεν διατηρήθηκε στο αρχείο του ΣΔΟΕ και άλλοι ότι χάθηκε το αρχικό CD» σημειωνόταν στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: