26.12.12

Έξι υποθέσεις στον Εισαγγελέα από τη Διεύθυνση Υγείας, Ανάπτυξης & Αγροτικής Ανάπτυξης...

Πάνω από 500 ελέγχους πραγματοποίησαν το τελευταίο διάστημα κλιμάκια των Διευθύνσεων Υγείας, Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ έξι υποθέσεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Ο...
αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, ευχαρίστησε χθες τους εργαζομένους των κλιμακίων σημειώνοντας παράλληλα ότι δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη εν όψει των εορτών.

«Πρέπει να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γιατί κινηθήκαμε στη λογική της πρόληψης και όχι της καταστολής ή της μήνυσης. Δεν ήταν στόχος μας να κλείσουμε μαγαζιά, αλλά να παραινέσουμε τους καταστηματάρχες να προσέξουν την αγορά να εφοδιάζεται και με καλά τρόφιμα και με καλά είδη και να μην παρουσιάζονται μεγάλες διακυμάνσεις στις τιμές».

Ειδικότερα, όσον αφορά τις τιμές, ο κ. Βουλγαράκης υπογράμμισε ότι «παρά τα προβλήματα, κινούνται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι», ενώ για τους ελέγχους σημείωσε ότι τον τελευταίο μήνα πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Γεωργίας πάνω από 150, από το Τμήμα Εμπορίου σχεδόν 200 και από το Τμήμα Υγείας περίπου 150.

«Αυτό σημαίνει ότι οι συνεργάτες μου από αυτά τα τμήματα δεν κοιμήθηκαν ούτε βράδυ ούτε μέρα και οι έλεγχοι έγιναν χωρίς υπερωρίες», τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης και πρόσθεσε ότι συνολικά έξι περιπτώσεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Χανιώτικα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: