16.12.12

Στη δημοσιότητα τα ονόματα των θυμάτων του Κονέκτικατ...


Τι λέει ο πατέρας του μακελάρη...
Hλικίας 6 και 7 ετών ήταν τα παιδιά που σκοτώθηκαν από τον μακελάρη την Παρασκευή, στο μοιραίο σχολείο του Κονέκτικατ, αποκάλυψε σήμερα ο ιατροδικαστής Γουέιν Κάρβερ που ... πραγματοποίησε την αυτοψία και τις νεκροτομές των θυμάτων.

Από τα 26 θύματα του Άνταμ Λάνζα τα 12 ήταν κορίτσια, 8 αγόρια και 6 ενήλικες γυναίκες. Τα 16 από τα παιδιά ήταν ηλικίας 6 ετών και τα υπόλοιπα 4 ήταν 7 ετών. Μάλιστα ένα από τα κορίτσια είχε γιορτάσει τα έβδομα γενέθλιά του τέσσερις ημέρες πριν από τη σφαγή.

Ο Λάντζα κατά τα φαινόμενα αυτοκτόνησε. Η νεκροτομή στη σορό του, όπως και αυτή της μητέρας του, θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Η ομάδα των ιατροδικαστών ήθελε να ολοκληρώσει πρώτα τις νεκροτομές στις σορούς των παιδιών ώστε να τα παραδώσει το συντομότερο δυνατόν στις οικογένειές τους που θρηνούν για το χαμό τους.

"Οι σκέψεις μας είναι κοντά στις οικογένειες των θυμάτων, σε όσους έχασαν αγαπημένα πρόσωπα και στους τραυματίες. Η οικογένειά μας θρηνεί μαζί με όλους αυτούς που έπληξε αυτή η τεράστια τραγωδία", τόνισε ο Πίτερ Λάντζα, πατέρας του Άνταμ .

Σε δήλωσή του που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο WFSB, ο Πίτερ Λάντζα υπογραμμίζει: "Καμία λέξη δεν μπορεί να εκφράσει σε ποιο βαθμό έχουν ραγίσει οι καρδιές μας. Όπως πολλοί από σάς, αισθανόμαστε λύπη και προσπαθούμε να κατανοήσουμε τους λόγους που οδήγησαν στην τραγωδία αυτή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: