7.12.12

O Παναγούλης "τσεκουρώνει" τον Βορίδη..

«Tον Μάιο του 1985, ο σημερινός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης κρατώντας τσεκούρι μαζί με άλλους τραμπούκους απειλούσε δημοκρατικούς πολίτες και έσπαγε βιτρίνες»...
Το παρελθόν του βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη ανακαλεί ο κ. Στάθης Παναγούλης επιχειρώντας να συνεχίσει την βεντέτα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις... κινητοποιήσεις για τη χθεσινή ημέρα μνήμης της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο κ. Παναγούλης σε ανακοίνωσή του, καλεί τη ΝΔ να σταματήσει τη «δημαγωγία» γιατί «το 1984, ο σημερινός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της Μάκης Βορίδης διορίστηκε από τον έγκλειστο δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού Γενικός Γραμματέας της Χουντικής Νεολαίας ΕΠΕΝ, αντικαθιστώντας το σημερινό Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο. Στη θέση αυτή παρέμεινε μέχρι το 1990!».

Προσθέτει δε ότι «τον Μάιο του 1985, ο σημερινός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης κρατώντας τσεκούρι μαζί με άλλους τραμπούκους απειλούσε δημοκρατικούς πολίτες και έσπαγε βιτρίνες» για να καταλήξει: «Να που βρίσκεται η ακροδεξιά! Στην πρώτη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας. Συγχαρητήρια κ. Σαμαρά και εις ανώτερα. Αυτά προς το παρόν».

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: