2.12.12

Ποια ονόματα ακούγονται για υπουργοί στον ανασχηματισμό...

Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων τοποθετείται ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης αφού για την εκταμίευση της δόσης απαιτούνται δράσεις και Μνημόνια με κάθε υπουργείο. Τα ονόματα όμως έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι.

Το... οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης θεωρείται από τα αμετακίνητα αφού τόσο ο Γιάννης Στουρνάρας όσο και ο αναπληρωτής του Χρήστος Σταϊκούρας φέρονται ιδιαίτερα επιτυχημένοι. Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προσθέσει στο σχήμα του υπουργείου Οικονομικών μια ακόμη θέση αναπληρωτή ή υφυπουργού και επικρατέστερος φέρεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης.

Ενας άλλος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που ενδέχεται να υπουργοποιηθεί στον επερχόμενο ανασχηματισμό είναι ο Γιάννης Μανιάτης το όνομα του οποίου ακούγεται για τη θέση του υπουργού Περιβάλλοντος στη θέση του τεχνοκράτη Ευάγγελου Λιβιεράτου.

Το υπουργείο Πολιτισμού ακούγεται επίσης ότι θα αλλάξει χέρια και επικρατέστεροι θεωρούνται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιάννης Μιχελάκης. Ενδεχόμενη είναι και μια μεταβολή στο Υπουργείο Ναυτιλίας και ακούγεται έντονα το όνομα του Αδωνι Γεωργιάδη και του Γιάννη Πλακιωτάκη.

Εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ ακούγονται για υπουργοποίηση τα ονόματα των Δημήτρη Χατζησωκράτη, Νίκου Τσούκαλη και Θόδωρου Μαργαρίτη

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: