31.12.12

"Τζάμπα μάγκες!"...



Επιστολή - καταγγελία εγκύου σε Βενιζέλο...
Στα χέρια του Ευ. Βενιζέλου έφτασε προ ημερών από τη Ρόδο, επιστολή, από έγκυο γυναίκα, η οποία κατήγγειλε τοπικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για απρόκλητη επίθεση και εξύβριση εναντίον της. Ζητώντας μάλιστα απο τον πρόεδρο του Κινήματος να ... επιληφθεί του ζητήματος!

Ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται ότι το βράδυ της 15ης Δεκεμβρίου ύστερα από λεκτική διένεξη με την έγκυο γυναίκα σε χώρο πάρκινγκ την έσπρωξε με αποτέλεσμα αυτή να πέσει στο έδαφος και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου.
Ύστερα από την εξέταση του θύματος διαπιστώθηκε η ύπαρξη εκδορών στα χέρια, αλλά και στο δεξί της πόδι.
Η άτυχη γυναίκα κατέθεσε αμέσως μήνυση εναντίον του, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η διαδικασία αυτοφώρου, χωρίς όμως οι αστυνομικοί να καταφέρουν να τον συλλάβουν. «Το πρωτοπαλίκαρό σας, άφαντος. Ούτε στα τηλέφωνα απαντούσε, ούτε στο σπίτι του ήτανε. Τέτοιους δυναμικούς ανθρώπους χρειάζεται ο τόπος μας, για να πάμε πρόσω ολοταχώς προς τα πίσω… Τζάμπα μάγκες!» έγραψε μεταξύ άλλων στην επιστολή της προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ η καταγγέλουσα, η οποία ζήτησε από τον κ. Βενιζέλο να προβεί «στις απαιτούμενες ενέργειες που ορίζει το καταστατικό σας, σε τέτοιες αποκλίνουσες και παραβατικές συμπεριφορές των στελεχών σας».

πηγη parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: