20.12.12

Ο Κεδίκογλου κάνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ… Χρυσή Ευκαιρία...


Όλα περίμενα να τα ακούσω από αυτόν τον υφυπουργό, τον Κεδίκογλου, αλλά να θέλει να μετατρέψει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το εθνικό πρακτορείο της χώρας – όπως με πομπώδες ύφος ανακοίνωσε από την ΕΡΤ - σε … σελίδες μικρών αγγελιών-μεγάλων ευκαιριών για...

προώθηση ακινήτων του ελληνικού Δημοσίου προς εκποίηση στο εξωτερικό και ευκαιριών για επενδύσεις, ε, αυτό πια ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Τώρα, κατάλαβα γιατί όλοι στην κυβέρνηση είναι τόσο αισιόδοξοι για την εκποίηση των ακινήτων του Δημοσίου. Φαίνεται τους είχε εκμυστηρευτεί ο Κεδίκογλου τα φοβερά του σχέδια. Έτσι και εγώ είχα εφησυχάσει .

Βέβαια, αυτός και οι σύμβουλοί του είναι μακριά νυχτωμένοι και δεν έχουν καταλάβει ότι το πρακτορείο δεν είναι όργανο για κυβερνητική προπαγάνδα αλλά ανεξάρτητος δημοσιογραφικός οργανισμός που εκτός από τις ειδήσεις που παράγει για τα ελληνικά ΜΜΕ, μεταφέρει την εικόνα της χώρας σε όλο τον Κόσμο. Και για να το κάνει αυτό με αξιοπιστία και να το αναγνωρίζουν τα διεθνή ΜΜΕ πρέπει είναι ανεξάρτητο και όχι όργανο κομματικής προπαγάνδας, όπως το έχει μετατρέψει ο εν λόγω υφυπουργός. Φαίνεται δεν λαμβάνει υπόψη του ότι «το πολύ το Κύριε ελέησον, το βαριέται κι ο Θεός»!

Ας αφήσει λοιπόν αυτά τα ανεκδιήγητα σχέδια και ας φροντίσει να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του πρακτορείου, ας ξεκαθαρίσει τους αποσπασμένους που πληρώνονται από το ΑΠΕ-ΜΠΕ αλλά παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες σε κομματικά γραφεία, ας απαγορεύσει σε δημοσιογράφους που εργάζονται σε γραφεία Τύπου υπουργείων να καλύπτουν το ίδιο ρεπορτάζ.


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: