16.12.12

Από 6 έως 7 ετών όλα τα παιδιά που σκοτώθηκαν στο μακελειό του Κονέκτικατ (BINTEO)...

Ηλικίας έξι και επτά ετών ήταν όλα τα παιδιά που σκοτώθηκαν στο μακελειό που σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο στο Κονέκτικατ, όταν ο 20χρονος...
 Άνταμ Λάντζα εισέβαλε οπλισμένος στο σχολείο και σκόρπισε τον τρόμο, δολοφονώντας 20 παιδιά και έξι ενήλικους πριν δώσει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Από τα 26 θύματα του μακελειού, τα 12 ήταν κορίτσια, τα 8 αγόρια και 6 ενήλικες γυναίκες. Τα 16 από τα παιδιά ήταν ηλικίας 6 ετών και τα υπόλοιπα 4 ήταν 7 ετών.

Μάλιστα, ένα κοριτσάκι είχε γιορτάσει μόλις πριν από μία εβδομάδα τα έκτα του γενέθλια. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που πραγματοποίησε τις νεκροψίες, όλα τα θύματα είχαν πυροβοληθεί από τρεις έως επτά φορές. Ο ιατροδικαστής, Γουένι Κάρβερ, κάνει λόγο για την χειρότερη σκηνή εγκλήματος που έχει δει τα τελευταία 30 χρόνια. Ο πατέρας του 20χρονου σιωπηλού και απομονωμένου-όπως περιγράφεται- Άνταμ Λάνζα εξέφρασε τον πόνο του για τις οικογένειες των θυμάτων.
'
 Ο πατέρας του Λάντζα Τη θλίψη του για το μακελειό στο δημοτικό σχολείο του Κονέκτικατ εξέφρασε ο πατέρας του 20χρονου δράστη. «Οι σκέψεις μας είναι κοντά στις οικογένειες των θυμάτων, σε όσους έχασαν αγαπημένα πρόσωπα και στους τραυματίες. Η οικογένειά μας θρηνεί μαζί με όλους αυτούς που έπληξε αυτή η τεράστια τραγωδία» τόνισε ο Πίτερ Λάντζα.

 Σε δήλωσή του που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο WFSB, ο Πίτερ Λάντζα υπογραμμίζει: «Καμία λέξη δεν μπορεί να εκφράσει σε ποιο βαθμό έχουν ραγίσει οι καρδιές μας. Όπως πολλοί από σας, αισθανόμαστε λύπη και προσπαθούμε να κατανοήσουμε τους λόγους που οδήγησαν στην τραγωδία αυτή». Ο Πίτερ Λάντζα και η σύζυγός του Νάνσι είχαν πάρει διαζύγιο και ο 'Ανταμ ζούσε με τη μητέρα του, την οποία και δολοφόνησε...




tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: