11.12.12

Ως εκπρόσωπος του Πανθρακικού για 5 μέρες στο Μόναχο ο Στυλιανίδης; ...


Tην περασμένη εβδομάδα η Παραπολιτική αποκάλυψε ότι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έμεινε με έξοδα του Δημοσίου για 5 ολόκληρες μέρες στο Μόναχο ενώ οι...

επίσημες υποχρεώσεις του είχαν ολοκληρωθεί τις 2 πρώτες μέρες. Διαβάστε εδώ.

Διαβάζω στον ΒΗΜΑτοδότη της περασμένης Κυριακής:

Ο υπουργός προσφάτως βρέθηκε στη Βαυαρία, όπου μίλησε σε βαυαρούς επιχειρηματίες και διοργάνωσε μάλιστα και συναυλία με την κυρία Βίκυ Λέανδρος. Εισέπραξαν περί το μισό εκατ. ευρώ, το οποίο θα δοθεί στον Αρχιεπίσκοπο για το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας. Μάλιστα εκείνο το βράδυ ένας βιομήχανος έβγαλε από την τσέπη του το μπλοκ των επιταγών του, έγραψε πάνω σ' αυτό 70.000 ευρώ και το έδωσε στον υπουργό.

Αλλά ο υπουργός Εσωτερικών δεν στάθηκε σε μία συναυλία. Με μέσο τον κ. Φούχτελ και με τη βοήθεια μερικών γερμανών βιομηχάνων κατάφερε να παρακολουθήσει το ντέρμπι Μπάγερν - Ντόρτμουντ και να κλείσει συμφωνία με την Μπάγερν ώστε να δώσει φιλικό αγώνα με τον... Πανθρακικό και τα έσοδα να διατεθούν για τη δημιουργία ιδρύματος για τα σπαστικά παιδιά στην Κομοτηνή.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Θυμίζω ότι ο κ.Στυλιανίδης ήταν σε αγώνα του Πανθρακικού και την ημέρα που καιγόταν η Αθήνα λόγω της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Αληθεύει κ. Στυλιανίδη το δημοσίευμα του ΒΗΜΑτοδότη; Σας πληρώνουμε για να βλέπετε μπαλίτσα κι έτσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: