11.11.12

Νικολόπουλος: "O Σαμαράς πρόδωσε τον λαό που τον ψήφισε"..

Θα καταψηφίσει και τον προϋπολογισμό...
Πολύωρη συνάντηση είχε με πολίτες της Αιγιάλειας είχε ο συντονιστής του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, Βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Νικολόπουλος, το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο κ. Νικολόπουλος κυρίως άκουσε τους... παρευρισκομένους και έδωσε απαντήσεις για όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, ενώ κλείνοντας με μια συνολική πολιτική τοποθέτηση, μεταξύ άλλων είπε:

«Υποτίθεται ότι αυτό το πακέτο που ψήφισαν 153 βουλευτές αποτελεί το αναγκαίο βήμα για την έξοδο της χώρας από τον καταστροφικό κατήφορο. Για να αποφύγουμε μια άτακτη χρεωκοπία που θα σημαδέψει πολλές γενιές Ελλήνων. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Τόσο διαφορετική, όσο και η πολιτική του Σαμαρά, προτού και αφότου έγινε πρωθυπουργός. Την αλήθεια είπε ο Σόϊμπλε. “Δεν έχουμε βρει ακόμα βιώσιμη λύση για την Ελλάδα’’ είπε ο Γερμανός. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο… υπάκουος κ. Σαμαράς έδεσε την Ελλάδα με ένα νέο μνημόνιο ασφυκτικής λιτότητας, το οποίο δεν στηρίζεται σε καμία βάση και σε κανένα σχέδιο! Ότι το μνημόνιο περιλαμβάνει μια σειρά από μέτρα που κανένας δεν ξέρει, αν και σε τι βαθμό απαιτούνται! Ήρθαν, δηλαδή οι δανειστές και μας είπαν: “Οριστική και τελεσίδικη λύση για εσάς δεν έχουμε ακόμα, αλλά καλού – κακού σφίξτε κι άλλο την θηλιά στο λαιμό σας, και βλέπουμε…”. Και ο κ. Σαμαράς έτρεξε να τους υπακούσει, προδίδοντας τον λαό που τον ψήφισε για να επαναδιαπραγματευτεί και να σταματήσει την ύφεση και την αδικία!

Σας διαβάζω ένα απόσπασμα από τις ειδήσεις της Ντόϊτσε Βέλε: “Επισήμως, η Κομισιόν χαιρετίζει την έγκριση από το ελληνικό κοινοβούλιο του νέου πακέτου λιτότητας. Ωστόσο, η έγκριση του πακέτου δεν συνιστά εγγύηση για την εκταμίευση της δόσης, καθώς παραμένει ανοιχτό το ζήτημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους όπως και η κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού”.

Κατά συνέπεια, όλη η επιχειρηματολογία της Κυβέρνησης για την ανάγκη υπερψήφισης των μέτρων τινάζεται στον αέρα μέσα σε 24 ώρες!

Τα μέτρα που ψηφίστηκαν ήταν ένα βήμα προς μια πορεία που δεν γνωρίζει κανένας, πολύ περισσότερο η κυβέρνηση, αν οδηγούν στην σωτηρία ή στην πλήρη απαξίωση.

Για αυτή την πορεία προς το πουθενά, με μοναδικό βέβαιο αποτέλεσμα την τιμωρία και την εξόντωση του Ελληνικού λαού, δεν πήρα εντολή από αυτούς που εκπροσωπώ. Γι’ αυτό και καταψήφισα τα μέτρα και θα καταψηφίσω και τον προϋπολογισμό».

Να σημειωθεί, τέλος, ότι στη συγκέντρωση συζητήθηκαν εν εκτάσει και τα συμβαίνοντα στο δήμο Αιγιαλείας, καθώς και ο μελλοντικός σχεδιασμός του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

thebest.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: