1.11.12

Κάποιος μας κοροϊδεύει στο MEGA! (BINTEO)...

Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά-Κουβέλη ή όχι;...
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φ.Κουβέλη! Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος του mega Μ.Σπυράκη ήταν η... δεύτερη επικοινωνία που είχαν οι δύο αρχηγοί μέσα σε λίγες ώρες, αφού ακόμη ένα τηλεφώνημα έγινε και χθες το βράδυ!

Αν και δεν έγινε γνωστό τι ακριβώς συζήτησαν Σαμαράς και Κουβέλης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ φαίνεται πως δεν κάνει πίσω στα εργασιακά, απευθύνοντας μάλιστα το αίτημα στην κυβέρνηση να διατυπωθούν σε δύο άρθρα οι διαρθρωτικές αλλαγές ώστε το κόμμα του να μπορέσει να υπερψηφίσει τα υπόλοιπα μέτρα, εκτός των εργασιακών!

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν φαίνεται να είναι εφικτό, αφού επανειλημμένα ο κος Στουρνάρας έχει εκφράσει δημόσια την πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει ένα πολυνομοσχέδιο στη Βουλή. Ωστόσο εκείνο που γίνεται δεκτό είναι οι εισηγήσεις στην κυβέρνηση για νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών !

Πάντως ο κος Σαμαράς εκείνο που διαμηνύει είναι η εκτίμηση του απέναντι στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλο και στη στάση που έχει κρατήσει μέχρι τώρα

Διαψεύδει το τηλεφώνημα η ΔΗΜΑΡ

Όπως είπε στο mega η δημοσιογράφος Μ.Σαράφογλου, η Δημοκρατική Αριστερά ξεκαθαρίζει πως δεν υπήρξε καμία τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρα-Κουβέλη σήμερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μπορεί οι δύο αρχηγοί να μίλησαν τις προηγούμενες ημέρες αλλά σήμερα συγκεκριμένα δεν αντάλλαξαν κουβέντα ούτε για να … ευχηθούν καλό μήνα!

Η Δημοκρατική Αριστερά πάντως επιμένει να λέει «ΟΧΙ» στα εργασιακά και να ζητά τα μέτρα να μην έρθουν σε ένα άρθρο. Αυτό άλλωστε επανέλαβε όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr ο κος Κουβέλης μιλώντας στην εφημερίδα "Independent".

Δείτε το σχετικό βίντεο:



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: