4.11.12

Kυκλοφορεί κι οπλοφορεί η Λιάνα...



«Μετά από 12 χρόνια οπλοφορώ ξανά» δηλώνει η Λιάνα Κανέλλη σε μια εκ βαθέων εξιμολόγηση στo «People» του «Πρώτου Θέματος» στην οποία αναφέρεται στο περιστατικό με την εκπομπή «Συντέλεια».

Σε ερώτηση για το αν έχει προσωπική ασφάλεια, η... βουλευτής του ΚΚΕ ανέφερε: «Έχω άδεια οπλοφορίας από το 1992 όταν με είχαν χτυπήσει φασίστες. Με τη συμβολή της αντιτρομοκρατικής πήρα άδεια και μου βγήκε και το ταλέντο στην σκοποβολή. Όταν έγινα βουλευτής εγκατέλειψα το πιστόλι. Δώδεκα χρόνια δεν χρειάστηκε. Λυπάμαι που τώρα χρειάστηκε να το ξαναφέρω πάνω μου. Το κρατάω για να υπερασπιστώ τους αθώους ανθρώπους δίπλα μου. Όχι εμένα».

Για το περιστατικό με την εκπομπή «Συντέλεια» και τους λυγμούς της στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, η κυρία Κανέλλη τόνισε ότι ήταν ταραγμένη, σοκαρισμένη, αηδιασμένη και απογοητευμένη. «Ένιωσα οργή και πραγματικό ψυχικό πόνο. Έπρεπε να απολογηθώ στο κοινό για την ταραχή μου. Στο κάτω-κάτω της γραφής εγώ δεν είμαι Κασσιδιάρης να αποφεύγω το αυτόφωρο. Όπως και να έχει αυτό δεν ήταν πλάκα. Μπορεί να εξηνταρίζω αλλά έχω την επαρκή κουλτούρα να ξεχωρίζω την μπαλαφάρα και την φάρσα από την σάτιρα και το χιούμορ» τόνισε μεταξύ άλλων.

Για το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είπε: «Ήθελα και να βρίσω και να δείρω. Έπρεπε όμως να παίξω κορόνα – γράμματα με τον δικό μου πολιτισμό… Έχω πονέσει πολύ και αισθάνομαι ότι αν κάποιος κοιτάει μόνο το δικό του παιδί εξ ορισμού είναι φασίστας και ας μην γράφει η μπλούζα του Χρυσή Αυγή. Μισώ τους ανθρώπους που θα με υποχρεώσουν να βγάλω τον κακό μου εαυτό».

Η βουλευτής του ΚΚΕ δήλωσε ότι πιο σκληρός κριτής είναι ο γιός της, Γαβριήλ-Χρήστος, όμως η ίδια δεν θέλει να βγαίνει εκείνος «στη σέντρα» εξαιτίας των τραυμάτων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: