19.11.12

Μοσκοβισί: Υπάρχουν κάποιοι παλαβοί υπουργοί Οικονομικών στο Eurogroup!...



Το ότι υπάρχουν κάποιοι παλαβοί λάτρεις της λιτότητας στο Eurogroup το έχουμε διαπιστώσει εδώ και καιρό αλλά αποκτά διαφορετική βαρύτητα μια τέτοια διαπίστωση, όταν γίνεται από τον υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας Πιερ Μοσκοβισί!


Σε ... ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφους του Canal + στο πλαίσιο της συνεδρίασης του τελευταίου Eurogroup, ο Μοσκοβισί παραδέχθηκε ότι αναγκάστηκε...



...«να εκνευριστεί μία ή δύο φορές με έναν υπουργό» που δεν κατονομάζει και ο οποίος «έμοιαζε να θεωρεί ότι τίποτε δεν συνέβαινε στην Ελλάδα».

«Υπάρχουν πάντως μερικοί παλαβοί μέσα στην αίθουσα», σημείωσε ο Γάλλος υπουργός. «Εσείς γίνατε συνήγορος της Ελλάδας;» τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι. «Ναι, ήταν απαραίτητο, γι' αυτό πρέπει κανείς να υψώνει την φωνή. Ένας καλός, υπερβολικός θυμός, καταρχήν ανακουφίζει και έπειτα είναι αποτελεσματικός», πρόσθεσε αφοπλιστικά ο Μοσκοβισί.

Διαβάστε την είδηση στα ελληνικά εδώ και στα γαλλικά εδώ. Αλήθεια, η ελληνική κυβέρνηση ποιους συμμάχους έχει διαλέξει σε όλη αυτήν την ιστορία;
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: