2.11.12

Με ευθύνη του προέδρου της ΕΡΤ αντί να εκτονωθεί το κλίμα δυναμιτίζεται ξανά...


Στον αέρα τίναξε τις προσπάθειες εκτόνωσης της υπόθεσης Αρβανίτη – Κατσίμη με την ανακοίνωση του ο πρόεδρος της ΕΡΤ Νίκος Τέλλης! Με την κίνηση του ο πρόεδρος της ΕΡΤ προσπάθησε εντέχνως να...

δεσμεύσει το ΔΣ και ειδικότερα τον διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Σίμο και τον γενικό διευθυντή ειδήσεων Αιμίλιο Λιάτσο. Και ενώ είχε συμφωνηθεί κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Οργάνου και μάλιστα με παρέμβαση του Τζώνη Καλημέρη, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων να συναντήσει αρχικά τους δύο δημοσιογράφους και εν συνεχεία ο διευθύνων σύμβουλος, με την πρωτοβουλία του ο πρόεδρος δυναμιτίζει το κλίμα, τινάζει στον αέρα όλες τις προσπάθειες και μπλοκάρει ξανά το θέμα!

Σημειώνεται ότι ενώ δεν έχει βγει ανακοίνωση για τα πεπραγμένα, όπως συνηθίζεται μετά από κάθε συνεδρίαση του ΔΣ της εταιρείας, ο κύριος Νίκος Τέλλης έσπευσε με προσωπική του δήλωση να δεσμεύσει τον διευθύνοντα σύμβουλο και τον γενικό διευθυντή ειδήσεων, με αποτέλεσμα αντί να εκτονωθεί ομαλά η κατάσταση, να ξαναπαίρνει διαστάσεις που δεν αρμόζουν στην περίσταση.


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: