4.11.12

Απλώνει δίχτυα...

«Δίχτυα» στους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ που θα καταψηφίσουν το μνημόνιο ρίχνει ο ΣΥΡΙΖΑ, έστω και αν τη διεύρυνση θα την πραγματοποιήσει, εάν δεν προκύψουν νωρίτερα εκλογές, μετά την ... ενοποίηση του κόμματος.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News, η πρώτη προσέγγιση έγινε και ο Μιχάλης Κασσής συζητά με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναζητώντας την επόμενη πολιτική του στέγη.

Με την Κουμουνδούρου φαίνεται να «φλερτάρει» και ο Οδυσσέας Βουδούρης της ΔΗΜΑΡ ενώ το ενδεχόμενο προσχώρησής της εξετάζει και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, εφόσον, όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ δείξει ότι μπορεί να εκφράσει το σύνολο της δημοκρατικής παράταξης.

Το θέμα της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ χειρίζονται αποκλειστικά ο Αλέξης Τσίπρας και ελάχιστοι στενοί του συνεργάτες, όπως ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, Νίκος Παππάς.

Εφόσον δεν προκύψουν κάλπες λόγω της καταψήφισης των μέτρων, η διεύρυνση θα ξεκινήσει μετά την ενοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, στη βάση προγραμματικών συμφωνιών και αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπλέκονται σε σκάνδαλα ή δεν έχουν προφανείς ευθύνες στη χάραξη της στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ ή άλλων κομμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: