4.11.12

Αχ, Πέτρο Βαλχάλα, τι έπαθες απόψε..!...


Τρίξανε κόκκαλα απόψε, ουουουου…. Αλλά ας το πιάσουμε απ’ την αρχή για να ξεμπερδευτούμε.

Πεθαίνει την Παρασκευή ο επτανήσιος πεζογράφος Νίκος Α. Καββαδίας, ας είναι ελαφρύ το... χώμα που τον σκεπάζει. Πεθαίνει σήμερα (χθες) και ο δημοσιογράφος και αγωνιστής Γεράσιμος Γ. Καραβίας, αιωνία του η μνήμη. Και αρκεί αυτό, για να γίνει το ελληνικό διαδίκτυο – και δη το… ενημερωτικό – “θάλασσα”.

Σαν αυτή που “ύμνησε” ο μέγας Νίκος Καββαδίας, που μας “άφησε” – να ρημαχτούμε, όπως ρημαζόμαστε – το 1975!

Και γέμισαν τα -κάργα- ενημερωτικά sites με τη φωτογραφία του “Πέτρου Βαλχάλα” -(για να μη γίνει κι άλλη στραβή, διευκρινίζεται ότι αυτό ήταν το ψευδώνυμο του τεράστιου της “Βάρδιας” και άλλων αριστουργημάτων)- και μπερδεύτηκε ο Καραβίας με τον Καββαδία της Μαντζουρίας και τον Καββαδία της Κέρκυρας και τι να συζητάμε τώρα…

Από κάτι τέτοια ψιλολοϊδια “ξεβρακώνεται” το σύστημα που έχει βάλει παιδιά να “σκοτώνονται” νυχθημερόν στα sites της κακιάς ώρας με μισθό 180 – 250 ευρώ, ενώ δεν έχει προλάβει να “ανοίξει” ούτε το μάτι το δικό τους στα βιβλία ούτε των “αφεντικών” τους, φυσικά.

Η φωτό είναι από το T-Life της κας Στεφανίδου, που προ καιρού αγωνιζόταν να θυμηθεί από τι πέθανε ο Ζαχαριάδης και διεσώθη από την παρέμβαση του Σταμάτη Μαλέλη.

Και φυσικά δεν είναι η μόνη. Τα πιο γνωστά ενημερωτικά sites ακόμη ψάχνονται. Κρίμας.
mediablog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: