26.11.12

Σ. Κεδίκογλου: «Επιστροφή στη δραχμή» από το ΣΥΡΙΖΑ σε σκηνοθεσία Αλαβάνου ...

Νέα σκληρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέκου Αλαβάνου για το νόμισμα της χώρας και του Παναγιώτη Λαφαζάνη για την επιστροφή του κ. Αλαβάνου στο ΣΥΡΙΖΑ.

Η...
Ελλάδα έχει ένα νόμισμα που δεν έχει σχέση με τις ανάγκες και τις δυνατότητές της, υποστήριξε ο κ. Αλαβάνος και τάχθηκε υπέρ της εξόδου της χώρας από το ευρώ [EUR=X] Σχετικά άρθρα . Από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παν. Λαφαζάνης ανέφερε σε συνέντευξή του ότι ο δρόμος για την ένταξη του κ. Αλαβάνου και του Μετώπου στο οποίο ηγείται, πρέπει να είναι ανοικτός.

Καυστικό ήταν το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου: «Τη μαύρη κωμωδία 'Επιστροφή στη δραχμή' ανεβάζει σήμερα στο θέατρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Αλέξης Τσίπρας, παραχωρώντας, όμως, αυτή τη φορά την καρέκλα του σκηνοθέτη στο μέντορά του Αλέκο Αλαβάνο, και με βοηθό παραγωγής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη». Όμως, «το μόνο θέατρο που θα δεχτεί να ανεβάσει ένα τέτοιο 'έργο', είναι αυτό του παραλόγου», παρατήρησε ο κ. Κεδίκογλου.

Αμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ. «Οι απόψεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση και προστίθεται: «Ωστόσο, με λύπη πρέπει να ενημερώσουμε τον κ. Κεδίκογλου ότι η ημερομηνία εγγραφής νέων μελών για τη συμμετοχή στη συνδιάσκεψη έχει λήξει. Μπορεί όμως να στείλει τις προσεχείς ημέρες την παρέμβασή του στον εσωκομματικό διάλογο στην εφημερίδα "Η Αυγή"»...
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: