25.11.12

Επιτροπή γιοκ...


ΣΤΗ ΖΩΗ, σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν. Στο Μέγαρο Μαξίμου, σκότωσαν την επιτροπή παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου εν τη γενέσει της. Μαθαίνω ότι η μεγάλη δημοσιότητα που έλαβε το... αίτημα του Βαγγέλη Βενιζέλου δεν πολυάρεσε στο Μαξίμου, το οποίο ήδη από την περασμένη Τρίτη διέρρεε ότι θα συστηνόταν ομάδα εργασίας και όχι για κυβερνητικό «διευθυντήριο».
Μου λένε ότι τα κόμματα ήταν έτοιμα για την ενεργοποίηση της ομάδας και μάλιστα ο Βενιζέλος είχε αποστείλει στον Δημήτρη Σταμάτη τη λίστα με τους συμμετέχοντες από το ΠΑΣΟΚ.
ΩΣΤΟΣΟ, κυβερνητική πηγή μου εξηγούσε ότι η ομάδα θα ήταν περισσότερο εργαλείο αλληλοκατανόησης των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση και όχι παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου. Στη λογική αυτή, μου έλεγε ότι δεν είναι ανάγκη να απαρτίζεται από συγκεκριμένα πρόσωπα. Αντ' αυτού, θα μπορούσαν να καθορίζονται ad hoc, ανάλογα με το θέμα προς συζήτηση.
Με απλά λόγια, το εγχείρημα καρκινοβατεί. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο Βενιζέλος έχει ενημερωθεί σχετικά. Δεν νομίζω να χάρηκε...

"Mικροπολιτικός"

Δεν υπάρχουν σχόλια: