9.11.12

«Δεν κρύβομαι πίσω από πλειοψηφίες και δεν αλλάζω συνεχώς στάση»...

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ «ΚΑΡΦΩΝΕΙ» ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ...
Την δική του απάντηση σχετικά με τις έντονες επικρίσεις που δέχεται από την Ιπποκράτους έδωσε σήμερα, μέσω συνεργατών του, ο πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος. Αφήνοντας, εμμέσως πλην σαφώς, αιχμές κατά ...
του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο κ. Λοβέρδος διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση πως «δεν κρύφτηκα πίσω από πλειοψηφίες και δεν άλλαζα συνεχώς τη στάση μου σε σχέση με τα μεγάλα ζητήματα της χώρας».

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, «ο κ. Λοβέρδος, με δεδομένο πως η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της τρικομματικής κυβέρνησης, προτίμησε τη μη συμμετοχή του».

Επιπλέον, αποδίδουν την απουσία του «στις ριζικές διαφωνίες του με τις αποφάσεις της ηγεσίας η οποία θα "εξαγόταν" ως διαρκής ενδοκομματική σύγκρουση και θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στην προσπάθεια της χώρας και στην ενότητα της παράταξης».

Για τους ίδιους λόγους, όπως εξηγούν, ο Ανδρέας Λοβέρδος αρνήθηκε παρά τις επανειλημμένες πιέσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, να αναλάβει αντιπρόεδρος και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Στους κύκλους που μιλούν για αποχή του κ. Λοβέρδου την ώρα της μάχης και τον δύσκολων αποφάσεων, οι στενοί συνεργάτες του απαντούν πως τους τελευταίους μήνες ο κ. Λοβέρδος διατήρησε μια ξεκάθαρη πολιτική στάση σχετικά με τα κρίσιμα ζητήματα.

Ταυτόχρονα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός «υποστήριξε δημόσια και ξεκάθαρα, την ανάγκη λήψης των απαραιτήτων μέτρων που θα επέτρεπε την χρηματοδότηση της χώρας αλλά και την άμεση εκπόνηση του εθνικού σχεδίου για την οριστική έξοδο από την κρίση».

«Αυτοί που μιλούν για αποχή θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους αυτό», καταλήγουν...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: