7.11.12

Επιλέγει αποχή...

...και ο Βενιζέλος τον διαγράφει...
Σοβαρά εξετάζει το ενδεχόμενο να απουσιάσει από την αποψινή κρίσιμη ψηφοφορία για τα μέτρα ο Κώστας Σκανδαλίδης, γεγονός που θα τον οδηγήσει εκτός ΠΑΣΟΚ προκαλώντας ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ... ο κ. Σκανδαλίδης κατέληξε να μην ψηφίσει τα μέτρα και θα προτιμήσει να απουσιάσει από την αποψινή ψηφοφορία. Αν αυτό συμβεί τότε θα ευρεθεί εκτός ΠΑΣΟΚ αφού ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος έχει προειδοποιήσει τους «αντάρτες» ότι καταψήφιση των μέτρων σημαίνει ότι οι «δρόμοι θα χωρίσουν».

Αν απουσιάσει ο κ. Σκανδαλίδης από την ψηφοφορία τότε θεωρείται βέβαιο ότι θα καταψηφίσουν τα μέτρα τόσο ο Γιάννης Κουτσούκος όσο και ο Μάρκος Μπόλαρης. Ο τελευταίος, σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους ανέπτυξε το γνωστό σκεπτικό του κατά των μέτρων, παρόντος και του Ανδρέα Λοβέρδου, οπότε παρενέβη η Ντόρα Μπακογιάννη για να ρωτήσει :

«Ακόμη να τον πείσετε;» για να της απαντήσει ο κ. Μπόλαρης «δεν προσπαθώ ...να πεισθώ, αλλά να πείσω» και η φράση του αυτή ερμηνεύεται ότι ο βουλευτής Σερρών δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, ενώ δεν είναι γνωστό αν θα ψηφίσει όχι, παρών ή θα απέχει.

Αν οι εν λόγω βουλευτές καταψηφίσουν τα μέτρα και διαγραφούν από το ΠΑΣΟΚ τότε προμηνύονται ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: