15.11.12

Καρχιμάκης: «Πρετεντέρη είσαι φαύλος και διεφθαρμένος»...



Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη με αφορμή το άρθρο του τελευταίου εναντίον του ΠΑΣΟΚ.

Ο δημοσιογράφος στο σημερινό του άρθρο στην ... εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» με τίτλο «Λίγα σπίτια κακό χωριό» επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ και διερωτάται: «το κόμμα με τα σημερινά στελέχη, τη σημερινή μορφή, τη σημερινή ψυχολογία και τη σημερινή ηγεσία μπορεί να εκφράσει πειστικά ένα προοδευτικό εκσυγχρονιστικό ρεύμα στην ελληνική κοινωνία;».

Επίσης, αναφέρει ότι «παραδοσίακά το ΠΑΣΟΚ αποτέλεσαι την πολιτική σύζευξη δύο μεγάλων και παραδοσιακών ρευμάτων της ελληνικής κοινωνίας» με πρώτο τη μεταρρύθμιση και δεύτερο «το ρεύμα του βολέματος της φαυλότητας και της διαμεσολάβησης».

Παράλληλα, κάνει επίθεση στον Ραγκούση ενώ για τον Καρχιμάκη λέει πως το έχει ρίξει στο twitter.
Και το twitter του Μιχάλη Καρχιμάκη πήρε φωτιά με σκληρές εκφράσεις κατά του δημοσιογράφου.

Στο πρώτο tweet προς τον Πρετεντέρη λέει:

«Κ.Πρετεντερη. Ηγετικο ρολο στο ρευμα της πολιτικοεπικοινωνιακης Φαυλοτητας και διαμεσολαβησης ,καταλαμβανετε εξεχουσα θεση ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. Οσο για το Βολεμα και την καλοπεραση , λεω εγω, που κανετε αναφορα.εσεις γνωριζετε καλλιτερα απο τον καθενα την συγκεκριμενη τεχνη. Αλλωστε στην Αθηνα βρισκονται πολυ κοντα το ενα στο αλλο τα σπιτια».

Και δεν σταμάτησε εδώ. «Ξέρεις από φαυλότητα» λέει στον δημοσιογράφο και καταλήγει με τρίτο tweet: «Πρετεντέρη, φαύλος και διεφθαρμένος είσαι εσύ και τα αφεντικά σου».

Έντονες αντιδράσεις από βουλευτές των κομμάτων προκάλεσε και το χθεσινό άρθρο του Γιάννη Πρεντεντέρη, που μίλαγε για «ανεκδιήγητη Βουλή» και βουλευτές «καραγκιόζηδες».





crime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: