28.11.12

«Στο περίμενε» Λούκα, Μαριλίζα..


Μεγάλα διλήμματα αναφορικά με τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ προς… ΠΑΣΟΚ μεριά αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας.
Συνομιλητές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιβεβαιώνουν ότι...

«φλερτ» μεταξύ της Κουμουνδούρου και δύο κυριών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, ήτοι της Λούκας Κατσέλη και της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, υπάρχει.
Βεβαίως, όχι στον ίδιο βαθμό. Η κ. Ξενογιαννακοπούλου δεν έχει απευθείας επαφή ούτε με τον Αλέξη Τσίπρα ούτε με κάποιον στενό συνεργάτη του, πράγμα που δεν ισχύει για τη Λούκα Κατσέλη. Ενώ, λοιπόν, όλα δείχνουν ότι η είσοδος της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μάλλον «χλωμή», ίσως επειδή, όπερ και το πιθανότερο, δεν το επιδιώκει, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, και η ίδια-παρά το άρθρο της στην Κυριακάτικη Αυγή- τα πράγματα με την Λούκα Κατσέλη είναι διαφορετικά. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει την πρώην υπουργό «στο περίμενε», καθώς δεν θέλει να ρισκάρει νέες εσωκομματικές συγκρούσεις. Εξάλλου, το περιβάλλον του ακόμη… «τα ακούει» από οπαδούς αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το άνοιγμα –μέσω αρθρογραφίας- στην Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Ωστόσο, οι ίδιες πηγές επιβεβαιώνουν ότι, σε ό,τι αφορά την Λούκα Κατσέλη, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ την εκτιμά, έχει απευθείας ανοιχτή γραμμή μαζί της και, συν τω χρόνω, επίκεινται σοβαρές ανακοινώσεις…


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: