23.11.12

Στο έλεος των σκουπιδιών κι η Λέσβος...

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας: "Συγγνώμη που δεν μαζεύουμε τα σκουπίδια" !...

Η απεργία των εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας αλλά και εξ αιτίας της έλλειψης καυσίμων στα απορριμματοφόρα του Δήμου Λέσβου έχει ως αποτέλεσμα να ...
ξεχειλίζουν οι κάδοι από κάθε λογής ακαθαρσίες και να εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους για τη δημόσια υγεία.!!!!

Περπατώντας σήμερα στην Μυτιλήνη.....

Σε οδοιπορικό μας σήμερα στους δρόμους και στις γειτονιές της Μυτιλήνης αντικρίσαμε βουνά από σκουπίδια που σε μερικά σημεία με δυσκολία γινόταν και η κίνηση των οχημάτων στο δρόμο.. Επίσης εν άλλο πολύ σοβαρό που είδαμε είναι ότι οι κάδοι έξω από σχολεία ήταν ξεχειλισμένοι ενώ σε πολλές περιπτώσεις τα σκουπίδια έμπαιναν μέσα στις αυλές των σχολείων...!!!
Στους δρόμους της πόλης μας, ακούσαμε πολλούς συμπολίτες μας να καταφέρονται εναντίον των εργαζόμενων στην καθαριότητα. Έλα όμως που κανείς δεν μπήκε στον κόπο να κάνει την αυτοκριτική του. Δηλαδή; Δηλαδή αν όλα τα νοικοκυριά, μα και οι καταστηματάρχες κρατούσαμε για μερικές μέρες τα χαρτοκιβώτια και τα σκουπίδια στα σπίτια μας και στα μαγαζιά τους δεν θα κινδυνεύαμε να μας ...φάνε τα ποντίκια.

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας: "Συγγνώμη που δεν μαζεύουμε τα σκουπίδια" !!!!!

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ηλίας Κουνιαρέλλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση πριν από τρεις ημέρες: «Ζητώ συγγνώμη από τους αγαπητούς συνδημότες μας για την αδυναμία λειτουργίας της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου μας, να μαζέψει τα σκουπίδια σε αρκετές Δημοτικές Ενότητες (πρώην Αντιδημαρχίες).
Όμως, τούτο οφείλεται στις συνεχιζόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Δήμο Λέσβου, για τους γνωστούς λόγους.
Προσπαθούμε όπως – όπως να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση αυτή, ελπίζοντας σύντομα να επέλθει ομαλοποίηση».

πηγή: lesvospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: