21.11.12

Ο Φάνης ο γλυκούλης, η παρεμβατική Κλείτου και ο «βαρήκοος» Αλαφογιώργος...


Και οι δύο συναγωνίζονται και διαγκωνίζονται καθημερινά και διαρκώς στη ΝΕΤ, σχετικά με το ποιός θα καπελώσει ποιόν, ποιος θα μιλήσει πιο δυνατά από τον άλλον και ποιος θα...

προλάβει να πει πρώτος το «πάμε σε διαφημίσεις». Το αποτέλεσμα στο «Συμβαίνει τώρα» είναι να μιλάει ο ένας πάνω στον άλλο και πολλές φορές να μην καταλαβαίνει κανείς τι ακούει. Ενα θέαμα και ακρόαμα επιεικώς απαράδεκτο και εκνευριστικό για τους τηλεθεατές.
Όπως λένε κάποιοι στο Ραδιομέγαρο η εκ Σερρών ορμώμενη Λίνα Κλείτου, που θέλει να παρεμβαίνει σε όλα, έχει βρει τον «Φάνη τον γλυκούλη» και τα κάνει. Χώρια, λένε, που η φωνή της γίνεται τσιριχτή, εντελώς εκνευριστική και εν τέλει αντιτηλεοπτική, στην προσπάθειά της να καπελώσει σώνει και καλά τον Παπαθανασίου .
Και κάτι άλλο για τα ενημερωτικά της ΕΡΤ: Εχει πράγματι πρόβλημα ο Αντώνης Αλαφογιώργος με..
το ακουστικό και δεν ακούει τι του λένε από το κοντρόλ; Διότι δεν μπορεί κάθε μεσημέρι, εν ώρα δελτίου στη ΝΕΤ, να χειρονομεί δείχνοντας το αυτί του και κάνοντας νοήματα πως δεν ακούει. Κι αυτό το θέαμα είναι τουλάχιστον απαράδεκτο. Φτιάξτε το βρε παιδιά! Εκτός αν το φαντάζεται ο συμπαθέστατος -πλην βαρήκοος- Αλαφογιώργος.

zoornalistas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: