1.11.12

«Τρικυμία» στον ΣΥΡΙΖΑ...

Γκρίνια για Λαφαζάνη...
Σφοδρά ενοχλημένη είναι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με τις δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη, περί μη ετοιμότητας του κόμματος να κυβερνήσει.

Σημειώνοντας από την Κρήτη όπου βρίσκεται ότι: «η ... τρικομματική μνημονιακή κοινοπραξία βρίσκεται πια σε αποσύνθεση και κατάρρευση», ο Αλέξης Τσίπρας «απάντησε» τρόπον τινά στον επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος του κόμματος του ότι «είμαστε έτοιμοι να αποκρούσουμε την καταστροφή. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη να ανασυγκροτήσουμε τη χώρα», καλώντας συγχρόνως τις υγιείς δυνάμεις και τον λαό να δώσουν τέλος σε μια πολιτική που «συνθλίβει» όπως είπε την ίδια την προοπτική επιβίωσης της χώρας και την μετατρέπει σε οικονομική αποικία.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ πιο έτοιμος απο τη ΝΔ να κυβερνήσει πριν από τις εκλογές», σημείωσε σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα. Αφησε έτσι να εννοηθεί πως όχι μόνο είναι έτοιμος τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από καιρό, πριν ακόμα από τις εκλογές του Ιουνίου.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: