9.11.12

Ανησυχία στο Μαξίμου για την... κάλπη της Κυριακής...



Πολύ μεγάλη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που θα γίνει την Κυριακή το βράδυ στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό.

Μετά τις εξελίξεις που... δρομολογήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, με την ιστορία του πολυνομοσχεδίου, τις διαγραφές που επακολούθησαν και την ανεξαρτητοποίηση Ανδρουλάκη έντονη είναι η ανησυχία ότι μπορεί οι ασκοί του Αιόλου στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες που στηρίζουν την κυβέρνηση να έχουν ανοίξει.

Στο Μέγαρο Μαξίμου προστέθηκε ένας ακόμα πονοκέφαλος, αν και υπάρχει πάντα η αισιοδοξία ότι και αυτή η δοκιμασία θα περάσει με τις μικρότερες δυνατές απώλειες.

Ωστόσο, ελάχιστοι είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο προϋπολογισμός (ειδικά αυτός) του 2013 θα περάσει με πλειοψηφία 170 βουλευτών και πάνω. Αυτός ήταν αρχικά ο στόχος, αλλά φαίνεται ότι πλέον εγκαταλείπεται.

Τώρα, η γραμμή άμυνας φαίνεται ότι πέφτει στις 167 ψήφους κι αυτό γιατί εικάζεται ότι η ΔΗΜΑΡ θα κρατήσει την υπόσχεση της και θα ψηφίσει υπέρ με εξαίρεση τους συνήθεις υπόπτους Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά. Μέχρι να ανακοινωθεί όμως και επίσημα το αποτέλεσμα, κανείς πλέον δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα.
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: