3.11.12

Το βάζουν στα πόδια...



«Να μην εγκαταλείψει τον αγώνα» κάλεσε την ΔΗΜΑΡ ο Φίλιππος Σαχινίδης ζητώντας από τους βουλευτές της να στηρίξουν την κυβέρνηση στην κρίσιμη ψηφοφορία του πακέτου μέτρων.
Επιπροσθέτως, ο πρώην υπουργός Οικονομικών έστειλε μήνυμα και προς το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «είναι ανώφελο να... αγωνιούμε για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ αν δεν διασφαλίσουμε το μέλλον της χώρας».

Ειδικότερα, ο κ. Σαχινίδης κατά την διάρκεια της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων όπου συζητείται ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2013, απευθυνόμενος στους βουλευτές του κ. Φώτη Κουβέλη εξήγησε ότι « δεν μπορούμε να πηγαίνουμε μαζί στα εύκολα και χώρια στα δύσκολα. Εμείς έχουμε κάνει πολλές εκπτώσεις από αρχές μας. Για σκεφτείτε τι θα γινόταν αν ζητούσαμε και εμείς να ξαποστάσουμε επειδή παραβιάζονται οι αρχές μας; Καλούμε τη ΔΗΜΑΡ να μην εγκαταλείψουν τον αγώνα να αναστρέψουμε την πορεία εξόδου από την κρίση».

Πέραν αυτών ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι «Στηρίζουμε την κυβέρνηση στον αγώνα να διασφαλίσει την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη και να εξασφαλίσει αναπτυξιακό πακέτο. Δεν χωράνε λαϊκισμοί» σημείωσε όμως πως «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει γίνει ούτε θα γίνει υποστύλωμα της ΝΔ» και άσκησε κριτική για διάφορες διαρροές του Μ. Μαξίμου λέγοντας «Είναι προσβλητικές δηλώσεις που αναφέρουν ότι «εμείς προχωράμε μόνοι μας και όποιος θέλει ας ακολουθήσει». Εμείς έχουμε το θάρρος γιατί ως τρίτο κόμμα αναλαμβάνουμε τις ίδιες ευθύνες που είχαμε πάρει και όταν ήμασταν πρώτο κόμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: