6.11.12

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Η ΔΗΜΑΡ με το «παρών» στα μέτρα δείχνει άβουλη μπροστά στο έγκλημα...


Επίθεση στη ΔΗΜΑΡ εξαπολύει ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για το «παρών» στα μέτρα και την καλεί να καταψηφίσει το Μνημόνιο.

«Αν η ΔΗΜΑΡ θέλει να ξαναβρεθεί στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο ας...
καταψηφίσει τα μέτρα» δήλωσε ο κ. Παππάς, μιλώντας στο Real fm και βάλλει κατά του Περισσού: «Το ΚΚΕ έχει κάνει σοβαρά ολισθήματα στις τελευταίες του ανακοινώσεις και υπονομεύει συνειδητά την ανάγκη της προοπτικής της συνεργασίας. Διαπράττει ιστορικό λάθος» επισημαίνει.

O κ. Παππάς εξηγεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε αιφνιδιαστικά εκλογές :

«Διότι ουδείς έχει ρωτήσει το λαό για το τετραετές μνημόνιο των 20 δισ. που νομίζουν ότι θα εφαρμόσουν. Διότι είπαν ψέματα προεκλογικά, ψέματα στην προγραμματική συμφωνία, ψέματα στις προγραμματικές δηλώσεις. Διότι δεν είναι δυνατόν να ξεπουληθεί η περιουσία του δημοσίου με 148 ψήφους στη βουλή εκ των οποίων οι 50 από το μπόνους».

Ο κ. Παππάς απαντά και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο που κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει, όπως υποστήριξε και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Αν έχει αμφιβολίες ο κ. Κεδίκογλου, μπορεί να μας δοκιμάσει. Πάντως οι ανακοινώσεις του είναι τόσο επαναλαμβανόμενες και προβλέψιμες που θα μπορούσαμε άνετα να μαντέψουμε τι θα λέει και η επόμενη. Όμως, το ότι ο κ. Κεδίκογλου δεν έχει έμπνευση είναι δευτερεύον. Το βασικό είναι ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει νομιμοποίηση» τονίζει ο κ. Παππάς...
iefimerida.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: