27.11.12

Τους έπιασε στα... πράσα ...



Σε άλλο τραπέζι ήθελε να πάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αλλού τον οδήγησε ο… μετρ.
O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πήγε χθες το μεσημέρι στο καφέ κεντρικού ξενοδοχείου για να συναντήσει έναν... καθηγητή από το Πανεπιστήμιο του Καναδά.

Τον υποδέχθηκε ένας από τους μετρ, λέγοντάς του «παρακαλώ κ. Μητσοτάκη. Σας περιμένει η παρέα σας στο τραπέζι». Ο κ. Μητσοτάκης ακολούθησε τον μετρ, αντί όμως αυτός να τον οδηγήσει στο τραπέζι όπου περίμενε ο Καναδός καθηγητής, τον οδήγησε σε κάποιο διπλανό όπου κάθονταν οι κ.κ. Μ. Βορίδης, Α. Γεωργιάδης και Αθ. Πλεύρης.

«Βλέπω ότι σχεδιάζεις τις πρώτες κινήσεις στο νέο σου υπουργείο», είπε ο κ. Μητσοτάκης στον κ. Βορίδη, βλέποντας να έχει μπροστά του κάποια χαρτιά απλωμένα. Ο κ. Βορίδης απάντησε με χαμόγελο λέγοντας «εσύ το σχεδίασες;» και ο κ. Μητσοτάκης αφού χαιρέτησε πήγε να καθίσει στο τραπέζι του Καναδού καθηγητή.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», την πρωτοβουλία για τη συνάντηση των τριών, είχε ο κ. Πλεύρης. Ο πρώην βουλευτής εξέφρασε το παράπονό του ότι ενώ συζητείται από την κυβέρνηση ο νέος νόμος περί ιθαγενείας, δεν τον ενημέρωσε κανείς και μαθαίνει τα πάντα από τις εφημερίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: