24.11.12

Έτοιμος για την Τούμπα ο Ολυμπιακός...

Εβδομάδα με μεγάλο ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό είναι αυτή που «τρέχει». Μετά τη δοκιμασία στη Γερμανία απέναντι στη Σάλκε, για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν αύριο το βράδυ στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της... αγωνιστικής της Super League. Για το εν λόγω ματς οι ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους.

Στην τελευταία τους προπόνηση, την οποία διεξήγαγαν το πρωί του Σαββάτου, οι παίκτες του Ολυμπιακού έριξαν ιδιαίτερο βάρος στην τακτική. Δούλεψαν πολύ στις στημένες φάσεις, αλλά και μέσω διτέρματος, στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους και τα τελειώματα. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του έδιναν κατά τη διάρκεια της προπόνησης, διαρκώς οδηγίες, ενόψει ενός σημαντικού αγώνα, ο οποίος εν πολλοίς θα κρίνει την εξέλιξη του πρωταθλήματος από εδώ και πέρα.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα και αποχώρησε, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε με αμείωτη ένταση (αερόβιο στο γήπεδο και με μπάλα) το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Την 20άδα που επέλεξε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Το σχήμα με το οποίο ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στην Τούμπα δεν αναμένεται να αλλάξει, ενώ μοιάζει πιθανό να γίνει η επιστροφή του Πάμπλο Κοντρέρας στη δράση, σε ένα ματς ιδιαίτερο και για τον ίδιο. Δεν είναι απίθανο, βέβαια, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να μείνει με το αμυντικό σχήμα που έπαιξε στη Σάλκε, αφού οι Σιόβας και Μανωλάς ήταν καλοί. Κάρολ, Χολέβας, Τοροσίδης, Μοδέστο, Μανιάτης, Μασάντο, Φουστέρ, Αμπντούν και Τζιμπούρ αναμένεται να κλείσουν την ενδεκάδα, χωρίς να είναι απίθανο ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού να στηριχθεί ξανά στον Μήτρογλου για την κορυφή της επίθεσης.

Όλα, βέβαια, θα φανούν ξεκάθαρα στο αυριανό ματς, στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, με τον Ολυμπιακό να κυνηγάει το «διπλό» που θα του δώσει μεγάλο «αέρα» στη διεκδίκηση του εφετινού, τεσσαρακοστού τίτλου στην ιστορία του.


woop.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: