23.11.12

"Μοιάζει με πρωθυπουργό που μπορεί να διαπραγματευθεί μονάχα πόση ζάχαρη θα βάλει στον καφέ του" ...


Aπόσπασμα από τη σημερινή δήλωση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά:

(...)Συζητήσαμε με όλους και για την εκταμίευση της δόσης και όπως σας ανέφερα προηγουμένως για την αύξηση των κονδυλίων για την Ελλάδα από τους προϋπολογισμούς της ΕΕ.

Και...

επειδή πια έχει, όπως γνωρίζετε, σταματήσει να ακούγεται το μόνιμο, παλαιό, επαναλαμβανόμενο ότι για όλα φταίει η Ελλάδα, μπορούμε πιστεύω σήμερα και προωθούμε λύσεις που είναι για εμάς αληθινά συμφέρουσες. Έχουμε πλέον ανάμεσά μας ομολόγους μας, οι οποίο είναι οι περισσότεροι θερμοί υποστηρικτές της Ελλάδας. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα για τις συνομιλίες που είχα. Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν μέχρι την τελευταία στιγμή και τη Δευτέρα. Οι συνομιλίες προετοιμάζονται ήδη με άλλες χώρες με τις οποίες έχουμε κοινά συμφέροντα για το θέμα των κοινοτικών κονδυλίων που θα συζητηθούν στην τελική πια φάση στις αρχές του επόμενου έτους. Πιστεύω ότι υπάρχει πρόοδος πραγματική σε όλα τα μέτωπα και για την ώρα δεν θα ήθελα να πω τίποτα παραπάνω.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Για ακόμα μια φορά ο πρωθυπουργός δεν δημοσιοποιεί τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνηση, δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό για τη στάση που τηρεί στις συζητήσεις.

Μοιάζει με πρωθυπουργό που μπορεί να διαπραγματευθεί μονάχα πόση ζάχαρη θα βάλει στον καφέ του.


parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: